رادیاتور پنلی
سیستم های حرارتی و گرمایشی به منظور ایجاد هوای گرم در فصول سرد در ساختمان های اداری و تجاری مورد استفاده قرار میگیرند یکی از مهم ترین فاکتورهای انتخاب و خرید سیستم های گرمایشی صرفه جویی در اتلاف انرژی , قیمت مناسب و استفاده از انرژی کمتر می باشد رادیاتورها به طور کلی در دو نوع پنلی و پره ای تولید می شوند در مقاله قبلی با عنوان رادیاتور پره ای , به طور مفصل در مورد نوع پره ای این محصول اشاره نمودیم اما نوع پنلی چه ویژگی هایی دارد در ادامه به تعریف , مهمترین ویژگی ها و معایب , بهترین مارک و نکات مهم در نصب رادیاتور پنلی را بیان می کنیم . شوفاژ مرادی خریدار شوفاژ رادیاتور پنلی شماست . همراه ما باشید با :
- رادیاتور پنلی چیست ؟
- اهمیت استفاده از رادیاتورهای پنلی در ساختمان
- معایب رادیاتورهای پنلی چیست ؟
- بهترین رادیاتورهای پنلی ایرانی
- نکات مهم در نصب رادیاتورهای پنلی
خریدار رادیاتور شوفاژ دست دوم
رادیاتور پانلی چیست ؟
در تولید رادیاتور پنلی از متریال فولاد استفاده شده است , این نوع مقاومت بالایی در برابر پوسیدگی و خوردگی داشته و از طرفی نیز از گرمادهی خوبی برخوردار است ابعاد این شوفاژها 40 تا 1 مترو 80 سانتی متر است و میزان گرماهی هر متر تقریبا 2000 کیلوکالری می باشد .
اهمیت استفاده از رادیاتور پنلی در ساختمان
چرا در ساختمان های اداری و تجاری از رادیاتور پنلی به وفور استفاده می شود دلیل محبوبیت رادیاتورهای پنلی چیست ؟ در جواب باید به ویژگی های این محصول اشاره نمود که مهم ترین آنها استفاده از ورق های فولاد و عدم خوردگی در آنها , گرمای یکنواخت به محیط به دلیل سطوح صاف رادیاتورها , وزنی سبک و نصب آسان , سطوح خارجی آن از پلی استر بوده و به راحتی تمیز می شوند , عدم نیاز به هواگیری مدام , مناسب با دکوراسیون سبک مدرن و از همه مهم تر قیمت خرید آنها از نوع پره ای کمتر می باشد .
معایب رادیاتورهای پنلی چیست ؟
در صورت خرابی رادیاتورهای پره ای نیاز تنها می بایستی که یک پره از آن تعویض شود اما نوع پنلی این محصول در صورت خرابی و یا زنگ زدگی در آن باید که آن را به طور کلی تعویض نمود همچنین در صورت رنگ آمیزی نامرغوب آنها پس از مدتی دچار زنگ زدگی می شوند علاوه بر مواردی که ذکر شد در صورت استفاده از آب پر فشار امکان نشت و چکه آب از رادیاتورها وجود دارد .و باید اضافه نمود که این نوع رادیاتور در برابر قطرات آب و یا فرآیندهای شیمیایی آسیب پذیر هستند .
بهترین رادیاتور پنلی ایرانی
در صورتی که دنبال خرید بهترین رادیاتور پنلی هستید ما به شما بهترین مارک این نوع رادیاتورها را معرفی می کنیم .
- رادیاتورهای پنلی لورچ
- رادیاتورهای پنلی ایران رادیاتور
- رادیاتورهای پنلی ایساتیس
- رادیاتورهای پنلی تاش
- رادیاتورهای پنلی بارلی
- رادیاتورهای پنلی سانیکا
- رادیاتورهای پنلی گرماخیز
- رادیاتورهای پنلی ایران نوین
- رادیاتورهای پنلی والترو
- رادیاتورهای پنلی ایرتورپن
نکات مهم در نصب رادیاتور های پنلی
- قبل از نصب این محصول آن را روی دیوار از جهت آسیب ندیدن بررسی نمایید .
- این نوع را نباید با سیستم های باز نصب نمود.
- کلیه اتصالات باز رادیاتورهای پنلی 2/1 اتصالات BSP
- استفاده از شیر هواگیری خودکار باعث راحتی در هواگیری شده همچنین مانع از نشت آب می شود